WELLNESS

Voor een geweldige look bieden we natuurlijk ook alles wat nodig is om huid en haar zo goed mogelijk te verzorgen. Goede voeding, voldoende vocht, ontspanning, eventueel de juiste supplementen en serums doen wonderen. Kom zeker ook heerlijk genieten van onze manicure en pedicure behandelingen en ook de allerfijnste schoonheidsbehandelingen. Caroline en Valerie zijn geweldige schoonheidsspecialistes. We werken met de producten van La Biosthetique en BeautyHills. Beiden geweldige merken. 

De mooiste versie van jezelf

SCHOONHEIDS- BEHANDELINGEN

Wij zijn zelf dol op al onze diensten, maar beauty stal ons hart. Caroline en Valerie doen niets liever dan een heerlijke volledige beauty behandeling verzorgen. Pure verwennerij voor je huid en een geschenk voor jezelf. We stemmen de behandeling af op de seizoenen en natuurlijke jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wat heeft jou huid nodig? Is de huid grauw, vlekkerig of rood? Is er hydratatie nodig of extra aandacht voor lipiden (vetten). Denk aan een behandeling met mineraal modder, een geweldige collageen boost of de inzet van onze cryo behandelingen. Elke behandeling start met een extra goede reiniging, daarna kunnen we diep voeden en aanvullen en ronden we af met fijne extra’s. Ook mensen met een probleemhuid (wij noemen het liever eens huid met wensen) kunnen bij ons terecht. We helpen je graag zodat je kunt genieten van dat heerlijke gevoel van een goed verzorgde huid. Bel ons voor een afspraak, combineren met een andere behandeling kan natuurlijk ook.

PRODUCT ADVIES

Een goed begin is het halve werk. Daarom nodigen we je uit om bij je eerste bezoek een intake in te plannen. We praten dan eerst even rustig bij over je wensen, uitdagingen en de eventuele vragen die je hebt. Wij vertellen natuurlijk meer over wat we kunnen betekenen en zullen indien nodig al wat eerste tests afnemen om een goed beeld te krijgen van bijvoorbeeld de conditie van huid, haar of nagels. We nemen rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen en plannen daarna de eerste behandelingen in en natuurlijk kunnen we ook adviseren over het gebruik van onze producten. Wij werken met sterke merken als La Biosthetique en Beauty Hills waar we ook voor de volle 100%  achter staan en ook regelmatig trainingen volgen om het beste uit ons vak te halen.

MASSAGE 

Iedereen kan wel een momentje voor zichzelf gebruiken. En wat beter dan een momentje gevuld met een heerlijk van top tot teen massage of juist een hele gerichte massage door Caroline. Helemaal in de watten en alle spanning lekker laten gaan. Een heerlijke muziekje, de kracht van etherische oliën. Een heerlijke beleving. Je bent bij ons hartstikke welkom voor dit cadeau aan jezelf. Natuurlijk kan de behandeling volledig op maat. Samen bespreken wat jij nodig hebt, meer aandacht voor rug of schouders: gaan we doen. Meer tijd voor hoofd en hals: goed idee. Volledig gericht op gezicht en hals: kan ook! Ook kunnen we met de inzet van onze massage producten en etherische oliën, extra power geven als het gaat om bijvoorbeeld een anti age-ing wens, cellulitis behandeling of een beetje extra detox power. Het mooiste compliment: als onze gast in slaap valt en echt volledig tot rust komt. Wees welkom!

MANICURE

Net als de voeten zijn ook onze handen vaak harde werkers. Ze worden veel blootgesteld aan zonlicht, werken in de tuin, komen in aanraking met allerhande schoonmaakmiddelen en we kunnen nog wel wat meer dingen bedenken die voor onze handen niet perse goed zijn. Daarom verdienen ook onze handen wat extra liefde en aandacht. Een goede hand crème en nagelriemolie doen veel. Bij Kapsalon Margriet  kun je nu ook een manicure met onder andere een heerlijke ontspanningsmassage en netjes geveilde nagels inplannen. Echt een heerlijk momentje voor jezelf. Vraag Caroline gerust of ze nog een plekje heeft. 

Image by Freepik

Image by kroshka__nastya on Freepik

PEDICURE 

Je zou ze zomaar vergeten, die harde werkers. Je voeten die je basis vormen van hoe je beweegt. Die je brengen waar je heen wilt. Die de extra aandacht zo verdienen. Een pedicure behandeling begint met een heerlijk voetenbadje verrijkt met de kracht van etherische oliën. Daarna worden de voeten heerlijk gescrubd en geveild, krijg je een ontspannende voetmassage en verzorgen we de voeten zodat je er weer heerlijk tegenaan kunt. Klinkt hemels nietwaar?  Afsluiten met een lakje? Ook dat kan! Vraag Caroline naar de mogelijkheden. 

VERWEN JEZELF

Bij ons kun je terecht voor die heerlijke nieuwe coupe, de meest ontspannende gezichtsbehandeling, een manicure en een pedicure en ook fantastische nieuwe nagels. Daar stoppen we niet want ook voor  (semi) permanente make-up kun je bij ons vakkundige team terecht.  Heb je een feestje vraag dan naar de mogelijkheden van een visagie sessie. Ben je nieuw? Plan dan een eerst een intake, dan kunnen we je echt goed adviseren. 

Beauty

Health

Wellness

METAMORFOSE

Kapsalon Margriet heeft een kleine metamorfose ondergaan. Het team en de service zijn onveranderd. Margriet wilde niets liever dan met de tijd meegaan… sterker nog de tijd vooruit zijn.  Na roerige tijden mag je jezelf iets moois gunnen. Jezelf omhullen met luxe, wellness en de kunst van het leven. Geniet met ons mee!


Kapsalon Margriet, jouw (t)huis voor al je wensen op het gebied van beauty

BOEK NU ONLINE