MARGRIET

Margriet, de bron van onze mooie zaak, het vertrouwde Kapsalon Margriet. Margriet heeft zich samen met zus Miriam ontwikkeld tot de powerhouses die ze nu zijn. Jarenlange ervaring, en altijd open voor groei en vernieuwing. Ondernemerschap zit haar in het bloed… maar wel hand in hand met met de liefde voor natuur en beauty die de dames van hun moeder meekregen. Dat vertaald zich in een diep van binnen gevoelde drive voor het mooi maken van anderen. Op alle mogelijke manieren. Margriet blijft het liefst dichtbij het kappersvak en geeft advies over de kracht van kleur. Margriet zorgt dat de salon blijft groeien & ontwikkelen net als alle lieve dames van team Margriet.  

ONS TEAM

MIRIAM

Miriam, zus en rechterhand van Margriet. Miriam die heerlijke bron van rust, in haar handen kun je echt ontspannen. Met haar liefdevolle aandacht, haar vakkennis en jarenlange ervaring, maakt zij van onze salon een heerlijke plek van ontspanning. Miriam is een fantastische kapster, is opgeleid hairocopist, maakt prachtige opgestoken looks, zet graag Great Lengths, en laat je gezicht spreken met krachtige permanent make-up.  Heb je misschien wel eens met het idee van permanente make-up gespeeld? Vraag dan Miriam zeker om advies en uitleg. Ze heeft zo’n geweldig oog. Ze weet precies wat een gezicht nodig heeft om nog meer te spreken. 

CAROLINE

Als we Caroline met een woord zouden mogen beschrijven zou het lief zijn! Want ongelooflijk lief, liefdevol en behulpzaam dat is ze. Ze staat voor iedereen klaar, zowel voor onze klanten als voor al haar collega’s. Naast liefdevol is ze echt een rots in haar vak. Het kappersvak en ook alles wat bij beauty komt kijken is haar op het lijf geschreven. Alles wat je aandacht geeft groeit… zit in haar dna, want mensen groeien als ze bij Caroline zijn ze geweest. Van heerlijke ontspannende massages, tot behandelingen voor een huid met uitdagingen. Van ontharingsbehandelingen tot een frisse nieuwe look. Caroline staat klaar. Voor iedereen, altijd! 

MICHELLE

Deze lieve dame is een onmisbare schakel in ons fijne team. Ze kan bergen verzetten, een harde werkster met oog voor detail. Michelle is van ons team de beste als het gaat om heren knippen en baardverzorging. Ze maakt er altijd een feestje van. Ook het zetten van folies kun je absoluut aan Michelle overlaten. Haar oog voor detail maakt haar een getalenteerde nagelstyliste. Kom gezellig bij haar in de stoel en je krijgt er de meest prachtige nagels voor terug. Michelle weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen wat haar ook super maakt met het knippen van kinderen. Recent heeft ze de HennaBrows toegevoegd aan haar specialiteiten. Fantastisch als je (nog) niet voor permanente make-up wilt gaan. 

VALERIE

Deze ondernemende dame is altijd kind aan huis geweest. Als dochter van Miriam en zeer geliefd nichtje van Margriet heeft Valerie al vroeg een groot hart voor de zaak en liefde voor het vak ontwikkelt. Deze bezige bij is altijd op de hoogte van de laatste trends en weetjes. In opleiding bij La Biosthetique is ze volledig in de power van de Biosthetique lijn gedoken. Ze kan dan ook alles vertellen over de kracht van onze haar, hoofdhuid en beauty producten. Haar grote liefdes zijn: beauty behandelingen en kleuringen. En ook kun je terecht voor prachtig verzorgde nagels en ook zet ze prachtige HennaBrows.

Wij staan graag voor je klaar

Kom bij ons met al je vragen! Wij denken heel graag mee. Vraag om advies, vraag naar onze behandelingen en onze producten. Wij vertellen er graag over. Natuurlijk hebben we al onze producten en diensten ook uitgebreid zelf getest. Wij adviseren alleen als we uit eigen ervaring heel erg blij worden van een product!

METAMORFOSE

Kapsalon Margriet heeft een nieuwe look. Het team en de service zijn onveranderd. Margriet wilde niets liever dan met de tijd meegaan… sterker nog de tijd vooruit zijn.  Na roerige tijden mag je jezelf iets moois gunnen. Jezelf omhullen met luxe, wellness en de kunst van het leven. Geniet met ons mee!


Kapsalon Margriet, jouw (t)huis voor al je wensen op het gebied van beauty

MAAK NU EEN AFSPRAAK