HEALTH

Om je mooi te voelen is het ook belangrijk om lekker in je vel te zitten. Niet te veel spanning in je lijf, de juiste voedingsstoffen in je dag, en de beste producten voor verzorging van huis en haar. Wij vinden het belangrijk om naar het totaal plaatje te kijken en daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid een intake te plannen waar we samen goed kijken wat jouw schoonheid nodig heeft. Waar zitten de uitdagingen en de wensen. Zo onderzoeken we haar en hoofdhuid, kijken we naar de mogelijkheden voor verbetering met de juiste producten en goede suppletie en natuurlijk komen ook de mogelijkheden van salon behandelingen aan bod. 

De mooiste versie van jezelf

HAIROSCOPIE

Miriam is onze hairoscopiste en omdat we zoveel mooie resultaten hebben kunnen boeken door deze grondige analyses en de door ons opgestelde behandelplannen brengt zij haar kennis over op het hele team. We zijn allemaal leergierig en herkennen inmiddels de belangrijkste markers om een diagnose te kunnen stellen. Met hairoscopie worden zowel de hoofdhuid als de wortels van het haar onderzocht en kunnen we bijvoorbeeld kijken naar afvalstoffen en talg aanmaak. Om problemen te voorkomen en direct aan te pakken wordt een behandelplan opgesteld.

ONTSPANNINGS-MASSAGE 

Iedereen kan wel een momentje voor zichzelf gebruiken. En wat beter dan een momentje gevuld met een heerlijk van top tot teen massage door Caroline. Helemaal in de watten en alle spanning lekker laten gaan. Een heerlijke muziekje, de kracht van etherische oliën. Een heerlijke beleving. Je bent bij ons hartstikke welkom voor dit cadeau aan jezelf. Natuurlijk kan de behandeling volledig op maat. Samen bespreken wat jij nodig hebt, meer aandacht voor rug of schouders: gaan we doen.  Meer tijd voor hoofd en hals: goed idee. Ook kunnen we met de inzet van onze massage producten en etherische oliën, extra power geven als het gaat om bijvoorbeeld een anti-ageing wens, cellulitis behandeling of een beetje extra detox power. Het mooiste compliment: als onze gast in slaap valt en echt volledig tot rust komt. Wees welkom!

Image by javi_indy on Freepik
Image by javi_indy on Freepik

PRODUCTADVIES

HUID & HAAR 

In onze salon en met de behandelingen die wij aanbieden maken wij natuurlijk gebruik van de beste producten. Producten waar wij zelf 100% achter staan. Zonder rommel en met de juiste voedingsstoffen. Wij hebben fantastische huidverzorgingsproducten van La Biosthetique en Beautyhills. En voor de haren hebben we de lijnen van onder andere La Biosthetique en Redken in huis. Ook voor de heren met baard zijn er prachtige producten beschikbaar De behandelingen en de werking daarvan die wij in de salon in gang zetten kunnen prachtig verlengd worden door zelf thuis ook de producten te gebruiken. Vraag ons naar advies, we doen het graag! 

SUPPLETIE HUID & HAAR

Naast gezonde voeding, voldoende rust en ontspanning en de juiste huid- en haar verzorgingsroutines kun je ook baten hebben bij de inzet van de juiste supplementen. Net dat beetje extra voeding dat je lichaam ondersteund. De aanpak van binnenuit dus. Zo kunnen de seizoenen invloed hebben op huid, haar en nagels. En ook periodes van stress kunnen hun weerslag hebben op je schoonheid. En natuurlijk vraagt een oudere huid andere ondersteuning dan een jonge huid. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en leuke tips and tricks. 

VERWEN JEZELF

Bij ons kun je terecht voor die heerlijke nieuwe coupe, de meest ontspannende gezichtsbehandeling, een manicure en een pedicure en ook fantastische nieuwe nagels. Daar stoppen we niet want ook voor  (semi) permanente make-up kun je bij ons vakkundige team terecht.  Heb je een feestje vraag dan naar de mogelijkheden van een visagie sessie. Ben je nieuw? Plan dan een eerst een intake, dan kunnen we je echt goed adviseren. 

Beauty

Health

Wellness

METAMORFOSE

Kapsalon Margriet heeft een kleine metamorfose ondergaan. Het team en de service zijn onveranderd. Margriet wilde niets liever dan met de tijd meegaan… sterker nog de tijd vooruit zijn.  Na roerige tijden mag je jezelf iets moois gunnen. Jezelf omhullen met luxe, wellness en de kunst van het leven. Geniet met ons mee!


Kapsalon Margriet, jouw (t)huis voor al je wensen op het gebied van beauty

BOEK NU EEN AFSPRAAK