Team Terug


Wij werken niet in minuten, wij werken aan kwaliteit tot het moment dat u tevreden bent. Wij geven professioneel en eerlijk advies. Hierbij houden wij rekening met de kleur van uw huid en haar zodat deze in een natuurlijk evenwicht zijn. Wij streven ernaar om een middenweg te vinden tussen de wensen van de klant, de mogelijkheden van het haar en tegelijkertijd het toepassen van de laatste haartrends.

Naast onze kapsalon staan wij u ook tot uw dienst in onze sfeervolle schoonheidssalon en nagelstudio. Laat u van top tot teen verwennen bij Margriet huid, haar en nagels. Wij als team kapsalon Margriet staan u met veel enthousiasme en passie te dienst.

Onze affiniteit met het vak en onze visie op kwaliteit, creativiteit en uitstraling zorgt ervoor dat u als klant niets te kort zult komen.

De stylisten van kapsalon Margriet zijn goed opgeleid, professioneel en op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Margriet Roumen/Verkoelen

Sinds 1978 werk ik met veel passie in mijn salon. In de jaren is mijn salon gegroeid tot een ruimer aanbod van uiterlijke verzorging. Onze kapsalon is niet langer alleen gespecialiseerd in uw haar maar ook in huid en nagels.

Elke professional in mijn salon heeft zo haar eigen specialisaties. Zelf ben ik het merendeel in de kapsalon aan de slag, daarnaast heb ik een specialisatie in kleuranalyses en haarmicroscopie. Ik haal enorm veel voldoening uit het maken van make-overs. Duidelijk resultaat van top tot teen.

Miriam Smeets/Verkoelen

Vanaf 1980 ben ik stage komen lopen bij mijn zus Margriet. Vanaf 1982 sta ik aan de zijde van Margriet en we hebben veel aan elkaar gehad, en nu nog steeds.

Ik ben werkzaam in de kapsalon, nagelstudio en ik zet Permanente Make-Up. Mijn passie en mijn affectie in de kapsalon ligt bij het creatief opsteken van lang haar. Permanente make-up is ook helemaal mijn ding, ik vind het heel mooi hoe ik door middel van PMU bv. wenkbrauwen veel sprekender kan maken. Ook zet ik PMU eyeliners en lipliner/lipstick.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in haarmicroscopie en help graag mensen met haarproblemen.

Lotte Kappert

Vanaf maart 2017 ben ik werkzaam bij Kapsalon Margriet. Ik ben erg betrokken en gedreven. Dat is ook waardoor ik me thuis voel in het team en de salon. Door mijn leeftijd ben ik erg vernieuwend voor dit team.

Ik heb voor deze salon gekozen omdat het hier méér is dan alleen een kapsalon. Ik ben werkzaam in de kapsalon en nagelstudio. Verder doe ik skin candy ontharing en mijn specialisatie is wimperextensions en Lash Volume Lifting. Mijn kwaliteit is dat ik erg precies ben in mijn werk.

Ik help u graag bij ons in de salon!

Caroline Eykenboom

Ik ben sinds December 2017 werkzaam bij Kapsalon Margriet. De diversiteit van de kapsalon sprak me heel erg aan! Ik voel me altijd erg begaan met de mensen en dat is ook in mijn werk terug te zien. Ik vind het leuk om de mensen tijdens de behandeling net dat beetje extra aandacht te geven.

Ik werk met heel veel plezier in een heel leuk team.

Het aanbod aan cursussen blijft hier in de salon ook erg vernieuwend.

Ik ben werkzaam in de kapsalon, en vind het ook erg leuk om schoonheidsbehandelingen te geven. Verder doe ik ook Skin candy ontharing. Mijn passie is om ontspanning massages te geven, hier ga ik me verder op focussen.

Mijn doel is mensen verzorgen en altijd tevreden de deur uit te laten gaan.

Michelle Hanssen

Vanaf augustus 2019 ben ik werkzaam bij kapsalon Margriet. Ondanks dat ik een van de jongste ben voel ik me helemaal thuis in het team.

Wat ik leuk vind aan deze salon is dat het meer is dan gewoon een kapsalon. Ik ben werkzaam in de kapsalon, nagelstudio en gespecialiseerd in wimperextensions.

Valerie Smeets

Ik loop vanaf 2020 stage bij mijn tante Margriet. Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het kappersvak, na het studeren van bedrijfseconomie heb ik dan toch de keuze gemaakt om in de voetsporen van mijn mama en tante te treden.

Waar mijn passie ook ligt is het schoonheidsvak, de opleiding van schoonheidsspecialiste heb ik in 2019 met lof afgerond. Verder hou ik van afwisseling en sta ik nog open om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in het kappersvak.