PMU Terug


Wake up with make-up!

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up immers wel.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen, zodat u er beter en fitter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Wij hebben ervoor gekozen om de scholing en de apparatuur van de hoogwaardige marktleider ‘Nouveau contour’ te kiezen.

Er zijn verschillende technieken om wenkbrauwen, ogen en lippen voor iedereen mooier te maken. Of u zelf nog een redelijk volle haargroei heeft in de wenkbrauw of weinig haargroei, de perfecte vorm als achtergrond maakt uw gezicht een stuk sprekender.

Behandeling

Vragenlijst permanente make-up

Als u voor de eerste keer komt, vullen wij samen met u een lijst in met vragen. Hierna worden uw wensen uitgebreid besproken. De wenkbrauwen, eyeliners of de lippen worden eerst in de juiste vorm getekend die geheel bij uw gezichtsvorm passen. Daarna wordt de juiste kleur bepaald.

Permanente make-up in 2 of soms 3 behandelingen

Voor het aanbrengen van permanente make-up komt u meestal 2 of 3 keer naar onze salon. De eerste keer worden de wenkbrauwen, eyeliners of lippen volledig gepigmenteerd. De kleur is dan iets donkerder dan gewenst, maar het lichaam zal altijd wat afstoten. Uiteindelijk is de kleur die overblijft nog maar 40% van de kleur welke het lijkt als de behandeling net klaar is. Na 6 weken komt u terug voor een nabehandeling, die indien nodig herhaald wordt. Na de behandeling kan de huid iets rood en gezwollen zijn, maar doorgaans valt dit erg mee en de zwelling trekt snel weg. U krijgt na de behandeling een nazorgformulier mee met verzorgingsaanwijzigingen voor de periode na het aanbrengen van de permanente make-up. Ook krijgt u na de behandeling aan de lippen en wenkbrauwen een after-care crème mee.

Zorg vooraf

1. Indien gewenst kunt u voor de behandeling één tot twee paracetamols nemen 2. Vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcoholgebruik of aspirine (werkt bloed verdunnend) 3. Als u voor een permanente lipliner komt, graag 3 weken voorafgaande aan de behandeling Zovirax gebruiken ter preventie van een koortslip

Nazorg

Na afloop van de behandeling krijgt u een formulier en crème mee naar huis, met alle informatie voor de juiste nazorg.

Verwijderen van oude P.M.U.

Heeft u elders permanente make-up laten aanbrengen en bent u niet tevreden over het resultaat, dan kunt u deze permanente make-up laten corrigeren. 'Verkeerd' opgebrachte pigmentatie kan verwijderd of hersteld worden met dezelfde naaldmethode als met het aanbrengen. Met een verwijderingsvloeistof wordt veilig en zonder littekens alle pigmentatie uit de huid verwijderd.

Prijslijst

Wenkbrauwen

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd in een kleur naar keuze.

Wenkbrauwen zacht ingeschaduwd € 290,-

Wenkbrauwen hairstroke

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen opgebouwd door middel van striping waardoor het effect van haartjes gerealiseerd wordt. Bij 3D duo color wordt gewekt met 2 kleuren voor een driedimensionaal effect. Bij 3D triple color worden eerst zachte basiswenkbrauwen in 1 kleur gevormd, waarna in 2 kleuren de hairstroke techniek wordt toegepast.

Wenkbrauwen hairstroke single color € 299,-

Wenkbrauwen hairstroke 3D duo color € 310,-

Wenkbrauwen hairstroke 3D triple color € 319,-

Eyeliners strak

Bij deze techniek worden strakke eyeliners gezet in de kleur naar keuze.

Eyeliners boven € 175,-

Eyeliners onder € 155,-

Wenkbrauwen hairstroke 3D triple color € 319,-

Advanced eyeliners

Deze techniek die alleen toegepast wordt bij de boven eyeliners waarbij de eyeliners naar de buitenkant van het oog extra breed wordt gezet.

Advanced eyeliners boven € 195,-

Duo tone eyeliners

Bij deze techniek worden strakke eyeliners gezet in een donkere kleur met een tweede kleur als accent in dezelfde kleur als de ogen of een kleur naar wens.

Duo tone eyeliners boven € 215,-

Duo tone eyeliners onder € 195,-

Duo tone eyeliners boven + onder € 375,-

Lipliner

Bij deze techniek wordt de lipcontour versterkt door een mooie strakke lipliner. Zeer geschikt in een subtiele zachte kleur om een vervaagde lipcontour te corrigeren. Indien gewenst kan met een krachtige kleur een duidelijk zichtbare lipliner gezet worden.

Lipliner boven en onder € 320,-

Bij alle bovenstaande PMU behandelingen hoort een nabehandeling bij, na 6 weken.