Over ons Terug


Een bezoek aan kapsalon Margriet is méér dan 'even naar de kapper gaan'

Kapsalon Margriet is een kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio en permanent make-up studio gevestigd in Stramproy, geleid door Margriet Roumen - Verkoelen. Al meer dan 30 jaar zorgt Margriet en haar professioneel team dat u als klant met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld. Een gezellige ambiance en de juiste versnaperingen staan bij ons hoog in het vaandel. Heerlijke verse koffie, thee en gedurende de jaargetijden verschillende hartige hapjes, of zoetigheden.

Bij kapsalon Margriet is niet alleen het uiterlijk van uw haar belangrijk, maar ook de conditie van uw haar- en hoofdhuid. In de salon werken we daarom met de professionele haar- en huidproducten van LA BIOSTHETIQUE en de haarproducten van REDKEN. Beide merken bestaan uit zeer hoogwaardige producten met elk hun bijzondere eigenschappen.

Naast het aanmeten van een nieuw kapsel geven wij u ook de mogelijkheid te genieten van onze luxe huidbehandelingen in onze schoonheidssalon. Ook manicurebehandelingen, of gelnagels met de Soak-Off Gel, visagie en permanent make-up behoren tot ons aanbod.

Door ons grote aanbod aan behandelingen, maken wij voor u het begrip “méér dan even naar de kapper gaan” meer dan waar.