Heren Terug


Heren van jong tot oud zijn welkom in onze salon. Het begint met een lekkere kop koffie of thee en een heerlijke haarwassing. Hierbij nemen wij altijd de tijd voor een ontspannen hoofdhuidmassage. De heren krijgen bij ons ook de volle aandacht. We gaan samen opzoek naar het juiste kapsel en houden de nieuwste trend bij! Heren worden bij ons tot in het kleinste detail bijgewerkt. Strakke contouren en een stoere gel als styling zijn een pré. Andere ongewenste haargroei in het gelaat verwijderen wij ook voor de man (denk hierbij aan wenkbrauwen, oren, neus, baard, nek).

Color camo for men

Met Redken color camo kunnen wij uw grijs m.b.v. camouflage verhelpen en u helpen om er weer een stuk jonger uit te zien. Dit kan in slechts 10 minuten tijd!

Speciaal ontwikkelt voor mannen, Color Camo is snel, makkelijk en discreet:

  • Zorgt voor een jongere look in nog geen 5 minuten
  • Aangepast aan jouw wensen van combinatie grijs/gekleurd haar. Behandeling kan ook worden verlengd naar 10 minuten voor een diepere, donkerdere dekking.
  • Snel en makkelijk aangebracht door uw stylist in de salon wasbak
  • Ammonia-vrije, demi-permanente kleurresultaten
  • Het haar behoudt zijn natuurlijke look waarbij de kleur langzaam uit het haar vervaagt zonder ongewenste goud/rode tonen