Dames Terug


Kleuren/kleuranalyse

Kleur & Style

Wanneer kleur en kapsel zijn afgestemd op de vorm van uw gezicht, de kleur van uw huid en van uw ogen, dan is er sprake van harmonie. Niet elk kapsel past bij elke gelaatsvorm. Dat geldt trouwens niet alleen voor het haarmodel maar ook voor de kleur. Na een nauwkeurige analyse d.m.v. kleurdoeken bekijken we welke kleur bij u past en adviseren u graag welk style kapsel en make-up het beste bij u past.

Dames zijn bij ons in goede handen. Met de juiste aandacht verzorgen wij de schoonheid van uw haar, en halen het maximale uit uw hoofdhuid en haar.

Heeft u een speciale gelegenheid of gewoon een erg gezellige avond voor de boeg dan staan wij u graag ten dienst. Aan de kappersstoel worden diverse behandelingen gegeven welke tegelijkertijd met uw kappersbehandeling uitgevoerd kunnen worden. Te denken valt aan de wenkbrauwen epileren, kleuren, wimpers kleuren, harsen bovenlip, een handmassage of een volledige manicure.

Voor de visagiste hebben we een aparte plek in onze salon, hier krijgt u het juiste advies en wordt uw gezichtsuitdrukking doormiddel van onze natuurlijke T.LeClerc of Belevance make-up sprekender gemaakt. Voor een natuurlijke dag make-up of een extremere avond make-up.