Beauty, nails & make-up Terug


Uw schoonheid is onze passie!

In onze schoonheidssalon kunt u genieten van luxe schoonheidsbehandelingen. Middels het uitgebreide assortiment van La Biosthetique is er voor elk huidtype een speciale behandeling mogelijk. Ons assortiment bestaat uit basic behandelingen en luxueuze behandelingen. De collageen behandeling is een echte aanrader!

Aan de hand van een huidanalyse en deskundige identiteit test kiest de specialiste de juiste producten voor uw type huid. Uw wensen worden gehoord en daar wordt dan ook de behandeling op aangepast.Er zijn ook verschillende beauty extra’s die u bij de behandeling kunt boeken.

Heeft u vragen over deze behandelingen? Bel dan gerust of kom langs in onze salon.

Nails

Wij zetten ook professioneel nagels. Afhankelijk van de conditie van uw nagels wordt bepaald of u echte gel als basis onder de kleur krijgt of soak-off gel. Gelnagels verstevigen uw natuurlijke nagel en geven een enorme glans over uw mooie kleurnagels of french-nails.

Wij hebben een ruime keuze in kleuren. De soak-off gel is ook geschikt voor op uw teennagels. Ontzettend leuk en handig voor de zomerdagen!

Resultaat: stralende verzorgde nagels.

Make-up

Bruidsmake-up, avond make-up of een dag make-up, voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Wij werken met de luxe producten van T.LeClerc. Wij verzorgen ook make-up workshops waar we u tips en tructjes kunnen leren om met een aantal stappen er stralend uit te zien. Uiteraard wordt alles aangepast op uw huiskleur en het totaalplaatje.

Als er interesse is in de bruidsmake-up dan kunt u met ons allereerst een afspraak inplannen voor een proef make-up. Zodat er op de dag zelf een ontspannen sfeer heerst en alles perfect verloopt. U krijgt dan een T.LeClerc identiteitspas waarop we alles invullen wat we bij u gedaan hebben.